Zakelijke auto importeren

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

AM Carconsulting helpt zowel particulieren als zakelijke klanten om de auto te importeren die zij voor ogen hebben. Jaarlijks worden er ruim 60.000 auto's uit Europese landen geïmporteerd waarvan een groot deel binnen het luxe en premium segment valt. Het importeren van een jong gebruikte auto voor zakelijke doeleinden biedt u vele voordelen. Denkt u bijvoorbeeld aan lage kilometerstanden, groot aanbod, voordelige aanschaf en Europese fabrieksgarantie.

Een zakelijke auto met verlengde fabrieksgarantie importeren

De auto die wij voor u importeren, valt vaak binnen de Europees geldende fabrieksgarantie. Soms zit er bovenop de standaard garantie nog een verlengde fabrieksgarantie. De garantie vermelden wij altijd op de offerte zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken. Is de garantie verlopen? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de garantiemogelijkheden van Autotrust Garantie. AM Carconsulting doet u altijd een aantrekkelijk voorstel, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of service. Ook voor auto's voor buitenlandse werknemers zijn wij de partner voor u.

Keuze uit drie pakketten

Heeft u zelf al een zakelijke auto op het oog die u wilt importeren? Dan kunt u zelf de aanschaf en transport regelen of dit uit handen geven. Heeft u uw droomauto nog niet gevonden? Wij gaan graag voor u op zoek! AM Carconsulting zoekt, bemiddelt en importeert uw droomauto. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website