Volvo import Duitsland

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Voor Volvo import vanuit Duitsland schakelt u een specialist als AM Carconsulting in. Met jarenlange ervaring in het importeren van verschillende auto's vanuit Duitsland, weet u zeker dat ook uw auto zorgeloos en snel wordt geïmporteerd.

Volvo import vanuit Duitsland zoals u dat wilt

Als u kiest voor Volvo import vanuit Duitsland met AM Carconsulting, heeft u de keuze uit twee vormen van import:
  • Comfortabele begeleiding: Deze optie kiest u als u de aankoop en het transport van de Volvo zelf regelt. Wij zorgen er dan voor dat zaken als een RDW-keuring, het verkrijgen van het kenteken en de tenaamstelling worden geregeld.
  • Volledige aankoop en import: Wilt u liever de gehele import van een Volvo uit Duitsland uit handen geven? Kies dan voor deze optie. Door ons ruime netwerk vinden wij gegarandeerd een autodealer in Duitsland waar u tegen een scherpe prijs een Volvo aanschaft. U wordt dan voorzien van hulp bij het gehele proces: van aankoop tot aflevering.

Kies voor import op maat

Een zorgeloze import van uw Volvo vanuit Duitsland: dat is waar wij naar streven. En wist u dat u een import auto ook kunt leasen? Ga voor het ultieme gemak en vraag een offerte aan bij AM Carconsulting. Dit doet u door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met een van onze specialisten via + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website