Volkswagen import Duitsland

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Bent u geïnteresseerd in Volkswagen import uit Duitsland? AM Carconsulting is al jarenlang een betrouwbare en bekende partner van gerenommeerde leveranciers in onder andere Duitsland en België. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren in de Volkswagen rijdt die u voor ogen had. Welke Volkswagen wilt u importeren vanuit Duitsland?

Voor de Volkswagen import vanuit Duitsland kiest u voor AM Carconsulting

Wilt u zeker zijn van kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Dan kiest u voor ons. Wij kopen alleen in bij gerenommeerde leveranciers en zoeken altijd een dealeronderhouden auto waar de historie bekend is. Ter inventarisatie hanteren wij altijd onze eigen 18-puntencheck om u de kwaliteit te leveren die wij u beloven. Wilt u de gehele import en aanschaf aan ons overlaten? Dan kunt u rekenen op betrouwbare transport en een vakkundige aankoopafwikkeling. Wanneer de import van uw Volkswagen vanuit Duitsland gereed is, brengen wij de auto graag bij u langs op kantoor of thuis. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de auto op te halen in onze showroom in Utrecht.

Een ruim aanbod

Bekijk ons aanbod aan nieuwe modellen en occasions online. Hier vindt u naast een Volkswagen ook merken zoals Volvo, Tesla en Audi. Zowel als particulier als bedrijf bent u van harte welkom. Wilt u een jong gebruikte auto uit het premium- en luxe segment importeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft een vraag over de import van de Volkswagen uit Duitsland? Dan kunt u ons bellen op het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website