Occasion importeren

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Wilt u een occasion laten importeren? Goede keus! Het importeren van een occasion biedt namelijk een groot voordeel ten opzichte van het importeren van een geheel nieuwe auto. Allereerst is het importeren van een occasion meestal goedkoper, terwijl u toch geniet van een kwalitatief goede auto. Ook zijn de occasions die u importeert via AM Consulting over het algemeen jong. Ze zijn zo'n 6 tot 18 maanden oud en hebben meestal minder dan 30.000 kilometer gereden.

Occasion importeren? U heeft de keuze uit verschillende merken

AM Consulting is gespecialiseerd in het importeren van met name Duitse auto's. U heeft een ruime keuze uit nieuwe en gebruikte Audi's, BMW's en MINI's. Wij hebben auto's in het aanbod in verschillende prijsklassen. Van Volkswagens tot Porsches. Bij het importeren heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om de aankoop en het transport zelf te regelen, maar u kunt het ook laten verzorgen door AM Carconsulting. Hetzelfde geldt voor het zoeken naar uw droomauto en het onderhandelen met de huidige eigenaar over de prijs en de leveringsvoorwaarden.

Wilt u een overzicht van het aanbod en de mogelijkheden? Neem contact op!

AM Carconsulting heeft een steeds wisselend aanbod van occasions. Ook de mogelijkheden waarop u een occasion kunt importeren zijn legio. Bent u benieuwd naar alle opties? Neem dan contact met ons op via + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website