Importauto leasen

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

U wilt een importauto leasen, maar u zoekt hiervoor wel een betrouwbare partner. AM Carconsulting is u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden u vele voordelen wanneer u een geïmporteerde leaseauto wilt aanschaffen. Benieuwd naar alle voordelen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Een importauto leasen? Sluit een leasecontract af bij een gerenommeerd bedrijf

Wanneer u een importauto wilt leasen, wilt u er wel zeker van zijn dat het contract in orde is. Wij werken al jaren alleen met gerenommeerde leveranciers. Zo bent u verzekerd van een dealeronderhouden auto met een bekende historie en kunt u erop rekenen dat de auto zes tot achttien maanden oud is. Daarnaast heeft de geïmporteerde leaseauto meestal nog geen 30.000 km op de teller staan. Wanneer u het leasecontract afgesloten en ondertekend heeft rondt de leasemaatschappij de zaken met u af, waarna u kunt genieten van uw nieuwe zakenauto. Wij zorgen ervoor dat de douanezaken en het inklaringstraject bij de RDW netjes afgerond worden.

Welke voordelen brengt een geïmporteerde leaseauto met zich mee?

Een importauto leasen geeft u meer financiële ruimte in de bedrijfsvoering en uw onderneming wordt economisch eigenaar. Het maandtarief voor de geïmporteerde leaseauto is lager dan bij een gebruikelijk leasecontract en u heeft recht op terugvordering van de btw. De werknemer zal merken dat de bijtelling voor het privégebruik aanzienlijk lager is en dat er meer opties beschikbaar zijn. Geïnteresseerd in een geïmporteerde leaseauto? Neem contact met ons op en wij stellen voor u vrijblijvend een offerte op. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over het leasen van een importauto uit bijvoorbeeld Duitsland of België? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website