Expat auto

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Bent u een expat en op zoek naar uw droomauto die u naar Nederland wilt importeren? AM Carconsulting biedt een complete importservice en is u graag van dienst. Wenst het gehele traject van de import van uw auto aan de expat over te laten of slechts een deel? Laat ons uw wensen weten en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.

Als expat een auto in Nederland leasen

Naast dat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het importeren van auto's, kunt u ook een auto leasen. Dit biedt dubbel zoveel voordeel. Zowel voor diegene die de auto least als degene die er uiteindelijk in gaat rijden. Leasen geeft meer financiële ruimte in de bedrijfsvoering en u betaalt een laag maandtarief. Daarnaast kunt u de btw terugvorderen en bestaat er een mogelijkheid tot investerings- en renteaftrek. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Zelf de aankoop regelen

Heeft u als expat zelf al een auto op het oog die u wilt importeren? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf de aankoop en transport te regelen, of dit uit handen te geven. Uiteraard kunnen wij ook de volledige aankoop en import voor u regelen. Te allen tijde zorgen wij voor een RDW-keuring, tenaamstelling en geldig kenteken. Interesse in de import van een auto? Neem eenvoudig contact op door te bellen naar + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website