BMW import

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Bent u geïnteresseerd in de BMW import van AM Carconsulting? Graag vertellen wij u wat meer over onze service. Wij zoeken, bemiddelen en importeren voor u als particulier of als ondernemer. Welke BMW wilt u importeren? U zoekt de BMW op model, jaar, carrosserie, kilometerstand en prijs. Aan de hand van uw zoekopdracht verschijnen de auto's die aan uw eisen voldoen. Heeft u al een specifieke auto op het oog? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Drie mogelijkheden voor BMW import

Binnen onze dienstverlening werken wij met drie pakketten. Heeft u bijvoorbeeld zelf al een BMW gevonden die u wilt importeren? Dan kunt u kiezen om zelf de aankoop en het transport te regelen of dit uit handen te geven. Heeft u uw droomauto nog niet gevonden? Wij gaan graag voor u op zoek! We onderhandelen, doen de aankoop, zorgen voor het transport, doen een RDW-keuring, tenaamstelling en plaatsen een Nederlands kenteken op uw nieuwe auto. De drie pakketten samengevat:
  • Comfortabele begeleiding 1: RDW-keuring, tenaamstelling en kenteken
  • Comfortabele begeleiding 2: aankoop, transport, RDW-keuring, tenaamstelling en kenteken
  • Volledige aankoop en import: zoektocht, onderhandeling, aankoop, transport, RDW-keuring, tenaamstelling en kenteken.

Verlengde fabrieksgarantie op uw nieuwe BMW

De BMW die wij voor u importeren valt vaak nog binnen de Europees geldende fabrieksgarantie. Soms zelfs met een verlengde fabrieksgarantie op de standaard garantie. Wij vermelden dit altijd duidelijk op de offerte zodat u precies weet wat de stand van zaken is. Is er geen sprake van enige garantie? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van Autotrust Garantie. Geïnteresseerd in de import van een BMW? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website