Auto laten importeren Duitsland

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Wanneer u een Duitse auto als BMW, Audi of Mercedes wilt laten importeren uit Duitsland, is er veel waarmee u rekening moet houden. U moet allereerst onderhandelen met de huidige eigenaar over de prijs en andere voorwaarden. Daarna moet de auto die u wilt laten importeren uit Duitsland een aantal extra keuringen ondergaan, voordat u ermee op de Nederlandse wegen mag rijden. Verder moet de auto officieel op uw naam komen te staan, en moet het Nederlandse kenteken worden uitgegeven.

Een Duitse auto laten importeren uit Duitsland? Kies voor een importeur met jarenlange ervaring

Wist u dat een groot deel van de 60.000 auto's die in Nederland worden geïmporteerd, uit Duitsland komt? Er zijn dan ook veel bedrijven die u van dienst kunnen zijn bij het importeren van een Duitse auto uit Duitsland. Kies voor een auto-importeur met jarenlange ervaring. U krijgt dan een betrouwbaar 'financial leasecontract' waarin alle risico's gedekt worden, waardoor u jarenlang plezier heeft van de Duitse auto die u wilt laten importeren uit Duitsland. Maar dit is niet het enige waardoor wij waarborgen dat de auto die u laat importeren u niet in de steek laat. De auto's die wij importeren zijn over het algemeen slechts tussen de 6 en 18 maanden oud. Ook hebben ze vaak nog geen 30.000 kilometer op de teller staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Wanneer u een Duitse auto wilt laten importeren uit Duitsland, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat deze mogelijkheden precies zijn? Neem dan contact met ons via telefoonnummer + 31 (30)2416590 en we beantwoorden al uw vragen.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website