Audi import

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Heeft u een specifiek model van Audi op het oog en wilt u daarom gebruik maken van de import diensten van AM Carconsulting? Verstandige keuze! Meer dan 10 jaar helpen wij zowel particulieren als ondernemers aan hun droomauto. Rijdt u binnenkort in de Audi die wij voor u geïmporteerd hebben? Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment aan zowel nieuwe modellen als occasions.

Betrouwbare Audi import

Zodra u kiest voor onze dienstverlening, kunt u rekenen op een aantal beloftes. Zo kopen wij enkel in bij gerenommeerde leveranciers waar de historie van de auto bekend is, importeren wij enkel jong gebruikte auto's uit het premium en luxe segment en verzorgen wij het complete inklaringstraject bij de RDW en douane. Daarnaast bent u verzekerd van een vakkundige aankoopafwikkeling en controleren wij altijd alle auto's middels onze 18-puntencheck. Zo weet u tenminste zeker dat u zorgeloos de weg op kunt.

Een Audi importeren uit Europa

Wanneer u een Audi binnen Europa laat importeren in Nederland, heeft u keuze uit een kwalitatief en groot aanbod. Deze auto is voordeliger in aanschaf dan vergelijkbare auto's omdat ze completer zijn uitgerust, lage kilometerstanden hebben en meestal Europese fabrieksgarantie hebben. Weet u al welke Audi u wilt importeren of wilt u samen op zoek gaan naar uw droomauto? Aan u de keuze. Laat het ons weten via + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website