Audi A6 importeren

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Wanneer u een Audi A6 of een andere auto wilt importeren, gaat u naar AM Carconsulting voor de complete service. Wij nemen u het gehele proces uit handen. Het importproces verloopt via verschillende stappen. Wanneer uw zoekopdracht duidelijk is, gaan wij voor u op zoek naar de auto van uw dromen. Vervolgens bemiddelen wij met de huidige eigenaar, zodat we een goede prijs kunnen afspreken. Ook onderhandelen we over de voorwaarden. Vervolgens regelen we alles wat erbij komt kijken wanneer we een Audi A6 voor u importeren.
 

Audi A6 importeren volgens uw wensen

Bij AM Carconsulting importeren wij uw auto volgens uw wensen. Heeft u behoefte aan een partij die u het volledige proces van het  importeren van een Duitse auto  uit handen neemt? Dan zorgen wij hiervoor. Heeft u voldoende aan wat begeleiding tijdens dit proces? Dan regelt u zelf de aankoop en het transport. Vervolgens helpt AM Carconsulting u graag bij het rijklaar maken van de auto. Zo regelen wij uw kenteken, inclusief alle benodigde keuringen, de tenaamstelling en de kentekenplaten

Kies uit verschillende pakketten wanneer u een Audi A6 laat importeren

Uw wensen staan centraal bij AM Carconsulting. Daarom heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten wanneer u een Audi A6 of  andere auto  laat importeren. Regelt u de aankoop en het transport het liefst zelf? Ga dan voor pakket 1, waarbij wij zorgen voor het rijklaar maken van uw nieuwe auto. Kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij de aankoop en het transport? Ga dan voor pakket 2, waarbij wij ook zorgen voor het aankopen van de auto, en we halen de auto naar Nederland. Wilt u volledig ontzorgd worden? Kies dan voor pakket 3. Dan gaan wij ook op zoek naar uw ideale auto, en onderhandelen wij met de huidige eigenaar over de prijs en de verkoopvoorwaarden. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw Audi A6 of andere auto die u heeft laten importeren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan met  + 31 (30)2416590.

8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website